Kvällsmeny



Vår meny grundar sig i svensk matkultur – med fokus på råvaran och hållbarhet.

Ambitionen är att kunna ha en levande meny där maten kan få nytt skepnad mellan veckorna.

 

Our menu is based on Swedish food culture - with a focus on the raw material and sustainability. The ambition is to be able to have a living menu where the food can take on a new shape between weeks.

Förrätter - Appetizers

Brasseriets Skagen ,bröd , citron & dill 125/235

Brasseriets Skagen, bread, lemon & dill


Charktallrik, urval av skinka, korv, ostar, grillat bröd ,   135 /225

Charcuterie plate, selection of ham, sausages, cheeses, grilled bread,                                   


Risotto med vårprimörer, hårdost, tryffel , 130/ 205

Risotto on autumn mushrooms, hard cheese, truffles





Huvudrätt - Main course


Saltbakad sej serveras med brynt smör, vårlök, rödbetor,
vitvinssås kokt potatis 235


Grillad biff med friterade vitlökskroketter ,rostad rödbeta serveras med tryffelmajonnäs & rödvinssås  295


Kycklingfilé serveras med  örtrisotto, rödvinsglace och smörstekta rotfrukter 255


Friterade vitlökskroketter ,rostad rödbeta serveras med tryffelmajonnäs & rödvinssås  195


Deserter- Desserts


Krubbs chokladruta med vispad salt kola  125

Vaniljpannacota med halloncollie 115

Truffle, 65

Kula chokladglas 45