Vår meny grundar sig i svensk matkultur – med fokus på råvaran och hållbarhet.
Ambitionen är att kunna ha en levande meny där maten kan få nytt skepnad mellan veckorna.
Our menu is based on Swedish food culture - with a focus on the raw material and sustainability. The ambition is to be able to have a living menu where the food can take on a new shape between weeks.
Brasseriets Skagen ,bröd , citron & dill 125/235
Brasseriets Skagen, bread, lemon & dill
Charktallrik, urval av skinka, korv, ostar, grillat bröd , 135 /225
Charcuterie plate, selection of ham, sausages, cheeses, grilled bread,
Risotto med vårprimörer, hårdost, tryffel , 130/ 205
Risotto on autumn mushrooms, hard cheese, truffles
Saltbakad sej serveras med brynt smör, vårlök, rödbetor,
vitvinssås kokt potatis 235
Grillad biff med friterade vitlökskroketter ,rostad rödbeta serveras med tryffelmajonnäs & rödvinssås 295
Kycklingfilé serveras med örtrisotto, rödvinsglace och smörstekta rotfrukter 255
Friterade vitlökskroketter ,rostad rödbeta serveras med tryffelmajonnäs & rödvinssås 195
Krubbs chokladruta med vispad salt kola 125
Vaniljpannacota med halloncollie 115
Truffle, 65
Kula chokladglas 45