Kvällsmeny



Vår meny grundar sig i svensk matkultur – med fokus på råvaran och hållbarhet.

Ambitionen är att kunna ha en levande meny där maten kan få nytt skepnad mellan veckorna.

 

Our menu is based on Swedish food culture - with a focus on the raw material and sustainability. The ambition is to be able to have a living menu where the food can take on a new shape between weeks.

Förrätter - Appetizers

Brasseriets Skagen ,bröd , citron & dill 125/235

Brasseriets Skagen, bread, lemon & dill


Svampsoppa serveras med bröd och nattbakad rotselleri  125/195

Mushroom soup is served with bread and night-baked celeriac


Charktallrik, urval av skinka, korv, ostar, grillat bröd ,   135 /225

Charcuterie plate, selection of ham, sausages, cheeses, grilled bread,                                   


Risotto på höstsvamp, hårdost, tryffel , 130/ 205

Risotto on autumn mushrooms, hard cheese, truffles





Huvudrätt - Main course

Fisk & skaldjursgryta, regnbågslax, torsk ,räkor, aioli, potatis 265

Fish & shellfish stew, rainbow salmon, cod, prawns, aioli, potatoes


Spansk kotlett på ben, rödvinssky, brynt bearnaise ,tomatsallad   285

Spanish cutlet on the bone, red wine sauce, browned béarnaise, tomato salad


Krubbs biff Rydberg på ryggbiff, friterad potatis, karmaliserad lök & senapscremé 295

Krubb's steak Rydberg on sirloin steak, fried potatoes, carmalized onions & mustard cream


Deserter- Desserts


Vit chokladmousse, chokladglass, kanderade mandlar, honung , 125

White chocolate mousse, chocolate ice cream, candied almonds, honey


Crème brulée, 115 


Truffle, 65