Vår meny grundar sig i svensk matkultur – med fokus på råvaran och hållbarhet.
Ambitionen är att kunna ha en levande meny där maten kan få nytt skepnad mellan veckorna.
Our menu is based on Swedish food culture - with a focus on the raw material and sustainability. The ambition is to be able to have a living menu where the food can take on a new shape between weeks.
Brasseriets Skagen ,bröd , citron & dill 125/235
Brasseriets Skagen, bread, lemon & dill
Svampsoppa serveras med bröd och nattbakad rotselleri 125/195
Mushroom soup is served with bread and night-baked celeriac
Charktallrik, urval av skinka, korv, ostar, grillat bröd , 135 /225
Charcuterie plate, selection of ham, sausages, cheeses, grilled bread,
Risotto på höstsvamp, hårdost, tryffel , 130/ 205
Risotto on autumn mushrooms, hard cheese, truffles
Fisk & skaldjursgryta, regnbågslax, torsk ,räkor, aioli, potatis 265
Fish & shellfish stew, rainbow salmon, cod, prawns, aioli, potatoes
Spansk kotlett på ben, rödvinssky, brynt bearnaise ,tomatsallad 285
Spanish cutlet on the bone, red wine sauce, browned béarnaise, tomato salad
Krubbs biff Rydberg på ryggbiff, friterad potatis, karmaliserad lök & senapscremé 295
Krubb's steak Rydberg on sirloin steak, fried potatoes, carmalized onions & mustard cream
Vit chokladmousse, chokladglass, kanderade mandlar, honung , 125
White chocolate mousse, chocolate ice cream, candied almonds, honey
Crème brulée, 115
Truffle, 65